Pedicure voor optimale nagel- en voetverzorging

Heeft u last van vermoeide voeten, staat er een zonvakantie op de planning of wilt u uw teennagels gewoon wat extra aandacht geven? Kom dan langs bij nagelstudio Tina Nails voor een pedicure in Purmerend. Wij voorzien u, uw voeten en uw nagels van optimale verzorging en uitstraling zodat u lekker kunt ontspannen.

Een ontspannende voetbehandeling

Onze voeten zien we vaak over het hoofd wanneer het op verzorging aankomt. Toch gebruiken we ze dag in, dag uit, waardoor ze heel wat te verduren krijgen. Het is dus helemaal geen gek idee om uw voeten zo nu en dan even in de watten te laten leggen. En wat is daar nu een betere manier voor dan langsgaan bij een pedicure? Op die manier hoeft u zelf helemaal geen moeite te doen! Tina Nails doet het volgende voor u:

  • Knippen en frezen van teennagels
  • Eelt en/of likdoorns verwijderen
  • Voeten in een bubbelbad plaatsen
  • Voeten insmeren met crème
  • Een ontspannende voetmassage

Tijdens de behandeling neemt u plaats in onze massagestoel, waarin u heerlijk weg kunt dromen. Na afloop bent u weer helemaal bijgekomen en kunt u er weer even tegenaan! Wilt u iets meer dan voetverzorging alleen? Combineer uw pedicurebehandeling dan met het laten aanbrengen van nagellak!

Teennagels laten lakken

Omdat u bij Tina Nails voor alles op het gebied van hand-, voet- en nagelverzorging terecht kunt, kunnen wij uiteraard ook uw teennagels lakken. Met name ideaal in de zomer, maar natuurlijk kunt u hier het hele jaar gebruik van maken. Gaat u voor een mooie naturellak, een vrolijk kleurtje of misschien wel voor opvallende glitters? U heeft bij ons keuze uit allerlei kleuren van vooraanstaande merken, zoals bijvoorbeeld Shellac van het hoogwaardige salonmerk CND! Wij brengen de lak te allen tijde zorgvuldig aan, zodat hij lang blijft zitten en u er lange tijd van mag genieten.

Maak een afspraak voor een pedicure door te bellen naar 0299-406884 / 06-43070977 of door een bericht achter te laten via het online contactformulier. Tina Nails in Purmerend plant graag een behandeling met u in!